Logo carte NL 2018 2

Een partner aan uw zijde

Martin Derycke, zaakvoerder van BVBA DERYCKE I.F.S., licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen, KULeuven, is sinds 1982 actief in de verzekeringssector. Gestart als verzekeringsinspecteur bij Royale Belge om eind 2001 te eindigen als area Manager van Axa Belgium. Sinds 2002 actief als verzekeringsmakelaar.

Marleen Herinckx werkt als bediende bij DERYCKE I.F.S. en heeft een jarenlange ervaring als beheerster van verzekeringen bij Royale Belge en Axa Belgium.Zij staat in voor de correcte opmaak van de polissen en het beheer van uw verzekeringsportefeuille.

Kristien Ledent, echtgenote van Martin Derycke, zorgt voor de correcte opvolging van de schadegevallen. Na een jarenlange ervaring in de informaticasector, heeft zij een opleiding genoten in de varia verzekeringen, auto, brand, familiale, uitbatings- en arbeidsongevallen polissen.

Onafhankelijke raadgevers

Door onze onafhankelijkheid staan wij ook steeds aan ùw zijde bij een schadegeval. U bent immers ons meest waardevol bezit. Een schadegeval is voor ons één van de mogelijkheden om onze meerwaarde voor u te bewijzen. Dankzij onze onafhankelijkheid, kunnen we u adviseren zonder argumenten pro de ene of de andere verzekeringsmaatschappij te moeten hanteren. Bovendien bieden we verzekeringen aan van meerdere verzekeringsmaatschappijen. We onderzoeken op de markt welke verzekeringsmaatschappij voor u een gedegen verzekering op maat heeft, rekening houdend met verschillende factoren waaronder de waarborgen, de prijs, de snelheid van de dossierafhandeling en uiteraard de aangepastheid aan de specifieke behoeften van uzelf, uw gezin of uw bedrijf.

Door Brocom erkend

Wij zijn ook Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar. Daardoor hebt u de garantie op een superieure kwaliteit van dienstverlening. Inderdaad, om het kwaliteitslabel van Brocom te kunnen dragen moet een verzekeringsmakelaar aan strikte eisen beantwoorden. U kan hier alles over lezen op de website van Brocom.

Makkelijk te bereiken

We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon op het nummer 02/569.40.33, via fax op het nummer 02/569.47.33 en via e-mail op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via deze website kan u ons ook snel en eenvoudig een vraag stelleneen offerte vragen of een schade aangeven.

Advies, service en behartiging van uw belangen

Wij zijn uw persoonlijke brug met diverse verzekerings-
maatschappijen. In alle onafhankelijkheid begeleiden en adviseren wij u in het vinden van een oplossing op maat. We treden op als ùw belangenverdediger, zeker in geval van schade maar ook in alle andere gevallen die een invloed hebben op uw verzekerings-
situatie. Bekijk ons gerust als uw uniek aanspreekpunt voor het geheel van uw verzekeringen.

Specialist in ùw verzekeringen

Verzekeringen zijn een complexe materie. Zonder gedegen kennis van zaken is het haast onmogelijk om een goede verzekerings-
oplossing op maat te vinden. Als specialist terzake, kunnen we u optimaal begeleiden in de zoektocht naar oplossingen in alle domeinen, zowel in de privésfeer als in het professionele leven. ‘Maatwerk en expertise’ is de rode draad in ons werk. Wij zijn specialist in ùw verzekeringen !